Panduan Forex Lengkap Zero To Advance Buku-Video "Seni Entry Profit"

Panduan Forex Lengkap Zero To Advance Buku-Video "Seni Entry Profit"

 Tak kira anda memang 'zero', atau sudah pernah belajar forex dari pelbagai sumber seperti kelas, seminar, google, internet atau beli teknik itu dan ini TETAPI sehingga kini merasakan buntu dalam trading, sering loss berturut-turut tak tahu kenapa....maka anda berada di tempat betul... 


"Bagaimana Jika Anda Boleh Singkatkan Masa Belajar Anda 10X Ganda Daripada Cara Sebelum Ini Dan Mula Jana Profit  10X Ganda Serta Merta Dalam Trading Anda - Walaupun Anda  Kurang Pengalaman Dan Sering Rugi Dibantai Oleh Market!"

(Rahsianya?Formula Penyampaian Pembelajaran Berkesan)



Bagaimana Panduan Buku Video SEP Boleh Bantu Anda?


photo-2019-11-05-19-37-56.jpg

Buku Nota PDF Bergambar, Kemas dan Lengkap

Tiada teori panjang. Tiada ratusan muka surat untuk anda baca. Kami dah buat kerja susah untuk anda. Kompilasi Strategi dan SOP mudah (2 tahun untuk kami berjaya ringkaskan) supaya anda mudah faham diterangkan secara kaedah visual bergambar menarik, langkah demi langkah serta disusun kemas direka khusus untuk minda separa sedar anda mampu hadam dan faham dengan pantas untuk terus mula guna strategi yang diajarkan untuk jana profit serta-merta. Sesuai untuk pemula dalam bidang Forex dan juga yang sudah berpengalaman tetapi ingin untuk pergi ke next level. 



smartmockups-k2lqo5qp.png

Kompilasi VIDEO Pembelajaran Berkualiti HD

Kompilasi VIDEO Pembelajaran yang akan di LINK kan ke Page Private Facebook Rasmi "Seni Entry Profit" (Eksklusif hanya untuk anda sebagai Pemilik SEP sahaja). Terdapat puluhan video pembelajaran berkualiti HD topik demi topik  yang boleh membantu meningkat kefahaman pembelajaran anda. Penjelasan dalam bentuk video topik demi topik ini boleh membantu meningkatkan kefahaman anda 10X Ganda dan yang paling best, anda sendiri pilih masa belajar anda bila-bila masa.



smartmockups-k2lss3a8.png

"DIRECT SUPPORT" Pembelajaran Berterusan

Pernah pergi ke kelas atau membeli panduan belajar forex sebelum ini TETAPI kecewa apabila ditinggal mentah-mentah dan soalan anda tidak dilayan? Kami faham perasaan anda. Sebab itu kami menawarkan "DIRECT SUPPORT" pembelajaran yang berterusan. Sangat berbeza dengan "GROUP SUPPORT" yang yang seringkali mewujudkan kekeliruan disebabkan perbincangan sesama ahli. Konsep "Direct Support" ini bermakna anda boleh tanya direct dengan tenaga pengajar dan anda akan dilayan secara INDIVIDU yang mengkhususkan kepada persoalan spesifik anda. Sampai bila support ini diberikan? Unlimited, sampai anda FAHAM dan boleh BERDIKARI.



smartmockups-k2luh7ri.png

WEBINAR LIVE Pembelajaran Setiap Minggu 

Bukan sekadar "Tempah dan Ditinggalkan". Bukan anda yang cari kami, kami yang akan cari dan tarik anda untuk terus dibimbing melalui webinar unik kami hampir setiap minggu... Setiap minggu kami akan buat WEBINAR LIVE di dalam Group Facebook rasmi "Seni Entry Profit". (EKSKLUSIF: Hanya untuk Ahli Seni Entry Profit sahaja). Jika anda sudah faham melalui buku nota, dan juga melalui video pelajaran HD....kita lock lagi kefahaman anda 10X Ganda dengan Webinar (ibarat kelas susulan). Inilah keunikan kami, kami sediakan pembelajaran secara berterusan bagi membantu ANDA refresh topik- topik pembelajaran. Ingat, 85% peratus pembelajaran di luar sana gagal memberi khidmat susulan kualiti tinggi seperti yang kami tawarkan. 



photo-2019-11-08-16-48-06.jpg

Ini Modul Pembelajaran Anda

(PENTING: Sila Baca Habis...)


  • Trading strategi utama yang digunakan adalah BBMA + Confluence (sistem trading terbukti melahirkan ramai trader berjaya) yang hanya menumpukan kepada SETUP berkualiti tinggi untuk anda tingkatkan kemenangan anda dalam market. (90% trader BBMA gagal kerana menumpukan kepada Setup yang lemah, semua nak di balun. Itu jalan pintas untuk RUGI TERUK)

  • Anda baru nak berjinak-jinak dengan dunia Forex? Usah risau, kerana Panduan SEP lengkap silabusnya dari A to Z sesuai untuk pemula dan juga kepada yang sudah berpengalaman tetapi ingin meningkatkan tahap trading anda berlipat kali ganda. Malah jika anda bermula dengan Panduan SEP, anda akan jimat masa dan wang anda untuk belajar kerana kami dah susun intipati utama untuk anda jana keuntungan dengan Forex dengan lebih pantas (tanpa anda perlu menjadi seperti professor belajar sana sini tetapi gagal buat $1 dollar dalam market)

  • Bezanya, kami dah buat kerja susah untuk anda untuk simpulkan dan singkatkan kefahaman anda dengan meringkaskan rahsia seni trading Multi-Timeframe (ramai trader di luar gagal faham konsep ini walau dah bertahun belajar, hint: kami tak guna CODE BBMA). Keunikannya adalah cara penyampaian kami yang unik melalui konsep 'accelerated learning' (kaedah pembelajaran sepantas kilat) -- sangat mudah difahami sehingga budak sekolah pun mampu faham.

  • 4 SOP Utama (gabungan timeframe dan checklist detail) didedahkan langkah demi langkah (serta checklist) untuk anda trade Setup yang paling Powerful di dalam BBMA (ada yang ambil masa 2 tahun untuk faham ini, tapi kami dah singkatkan untuk anda boleh faham sepantas 3 hari sahaja jika anda fokus. Hijab anda dijamin akan terbuka.

  • Ramai trader yang menggunakan BBMA sering tertinggal 1 perkara paling penting ini. Kami tunjukkan apa dia dan bila anda wajib lihat benda ini dalam Chart agar tidak tersalah langkah. (psstt: 85% yang asyik gagal dan dilibas market adalah disebabkan mereka tertinggal dengan 1 benda X Factor ini.)

  • Hati hati dengan 'guru' di luar sana yang hanya ajar ENTRY sahaja tanpa memberi penjelasan MENGAPA, DI MANA, dan BILA untuk anda EXIT (strategi stoploss dan cut loss). Dalam SEP, kami dedahkan rahsia EXIT Strategi jika keadaan market tidak menyebelahi anda untuk anda minimakan risiko anda. (Pintu Profit akan datang secara semulajadi bila anda guna strategi EXIT Strategi Unik ini)

  • Teknik Unik SEP untuk mencari target Take Profit dengan santai tanpa stress dengan Fibonacci yang diubah suai untuk BBMA. (anda boleh entry dan set-and-forget sambil buat kerja lain sambil menunggu Entry anda Hit Take Profit).

  • Setup Advance 10X Ganda #1 (Rahsia Divergence) : Guna strategi advance ini untuk dapatkan Take Profit yang lebih jauh dari biasa. (bila anda jumpa SETUP ini...bersedialah untuk ketawa sambil Withdraw Profit) (kelas mengenai Divergence sahaja di luar mampu mencecah ratusan ke ribuan Ringgit)

  • Setup Advance 10X Ganda #2 (FIBO Entry) : Guna strategi advance ini untuk mencari LOKASI STRATEGIK untuk mencari SETUP atau boleh Pending Order jika anda kurang masa. (amat sesuai untuk anda yang bekerja, dan tiada masa lihat chart selalu)

  • Bagaimana untuk 'fine tune' strategi ini untuk Scalping, Intraday, Swing dan Position Trading.

  • Cara sebenar menggunakan jenis-jenis Timeframe untuk mencari sokongan padu kepada Setup Utama anda - tidak kira anda Trader timeframe Monthly hinggalah sekecil M1 sekalipun.

  • Kami dedahkan cara masuk ENTRY dengan confirmation serta RISIKO TIPIS untuk anda menikmati Ganjaran yang lebih banyak dalam market. (Entry anda akan lebih Sharp dan Padu)

  • Amaran: Apa yang anda pernah diajar mengenai pengurusan Money Management dan Risk Management di luar sana adalah TAHYUL! (kami dedahkan cara yang lebih praktikal sesuai untuk kita sebagai trader retail yang ingin jana profit santai - anda boleh say 'Goodbye' to Margin Call)

  • Pelbagai Teknikal Analisis yang Confluence yang dipilih dan disaring dengan teliti (seiring untuk sokong trading setup utama anda) seperti Support dan Resistance, Candle Pattern, Trendline dan Structure Market untuk memberi lebih keyakinan arah tuju market. Ini ibarat memberi Steroid Booster kepada trading anda. (psst: jika anda belajar teknikal analisis ini di luar yurannya boleh tahan mahal, kami sertakan sekali dengan pakej SEP anda PERCUMA)

  • Tiada masa untuk mencari SETUP sesuai kerana sibuk? Nak tak ada sistem alert 24 Jam setiap hari yang akan alert anda SETUP untuk anda bersedia untuk melakukan ENTRY? Kami akan bagi sekali cara untuk anda boleh guna sistem alert ini PERCUMA untuk mudahkan kerja anda. Sistem auto alert ini akan beri anda bacaan SETUP secara 'real time' dari Timeframe Weekly hinggalah ke Timeframe H1 dan mudah dibaca terus ke phone anda. Anda cuma perlu tunggu alert dan guna ilmu dalam panduan SEP untuk confirmkan alert itu, dan boleh terus ENTRY. Anda akan jenuh nak ENTRY kerana hari-hari anda akan dihujani setup untuk ENTRY :)

  • Pembelajaran berterusan untuk Refresh dan ilmu tambahan dari semasa ke semasa melalui Webinar Mingguan. Panduan SEP bukan panduan yang mati, malah panduan HIDUP yang sentiasa berkembang dengan ilmu yang boleh tingkatkan probability Menang anda dalam market. (tiada cas tambahan dengan pertambahan untuk Pemilik Panduan SEP sedia ada a.k.a FREE UPGRADE LIFETIME )


    Sertai Ahli Keluarga Eksklusif SEP Hari Ini


    photo-2019-11-07-17-26-09.jpg 

    Sejak tarikh pelancaran pada Julai 2019 yang lepas secara underground dan group tertutup, kini telah mencecah Lebih 100 Orang AHLI EKSKLUSIF (yang telah menempah Buku Video "Seni Entry Profit) yang berada di dalam "Private Group" SEP. Dengan menempah Buku Video SEP Anda sekaligus akan menjadi Ahli di dalam "Private Group" SEP di mana Anda layak mengakses puluhan Video pembelajaran dan jugak layak untuk menyertai Webinar LIVE SEP Setiap Minggu.


    TESTIMONI "Seni Entry Profit" SEP


    photo-2019-11-08-17-05-16.jpgEntry Sebelum dan Selepas (Hasil Pembelajaran daripada SEP)


    photo-2019-11-08-17-34-58.jpgPerkongsian daripada pemilik SEP setelah melepasi fasa kefahaman di dalam pembelajaran.


    photo-2019-11-08-17-35-01.jpgAlhamdulillah... Perkongsian WITHDRAW hasil trading daripada pemilik Buku Video SEP


    Izinkan Kami Hantar Panduan SEP Dan Masukkan Anda Dalam Group Pembelajaran FB Eksklusif Segera


    Jika anda sudah keletihan dan kecewa kerana asyik rugi trading tanpa strategi yang yang tidak tentu hala TETAPI tetap bersemangat untuk menjana PROFIT yang konsisten dengan segera...maka izinkan kami untuk hantar segera Panduan SEP dan aktifkan akses anda ke semua Video Pembelajaran dan Kelas Webinar Mingguan (recording Webinar yang lepas pun ada sekali) hari ini juga. 


    smartmockups-k2q77wps.jpg


    Untuk kesemua yang anda akan dapat ini, apakah anda rasa yuran sebanyak RM500.00 sekali sahaja tanpa ada sebarang cas tambahan adalah cukup luar biasa? Bandingkan, biasanya kelas Webinar sahaja boleh mencecah RM500 itupun mungkin dibuat paling lama selama 1 atau 2 bulan sahaja.   

    Screenshot-2019-11-09-at-10-40-19-PM.pngBerita baik untuk anda, memandangkan ini adalah laman pertama kami untuk public (sebelum ini, kami hanya menumpukan khidmat secara 'underground'), maka dengan ini kami berbesar hati untuk menawarkan harga istimewa hanya kepada 50 pelanggan pertama sahaja dengan yuran serendah RM230 sahaja (first come first serve). Selepas sahaja 50 unit disapu bersih, maka sistem web kami secara automatik akan tingkatkan harga kepada RM320 (harga akan terus ditingkatkan seiring dengan pertambahan khidmat pada masa akan datang dan juga cara kami untuk filter ahli yang serius dan betul-betul ingin jana profit sahaja).

    Screenshot-2019-11-09-at-11-42-33-PM.png

    Kami tidak tahu berapa lama kami boleh kekalkan tawaran harga istimewa ini, maka cepat ambil peluang ini sebelum kami mengubah fikiran. Serius, oleh kerana setiap Pemilik Panduan SEP diberi layanan secara individu, kami tidak mahu golongan yang tidak serius belajar atau sekadar nak main-main. Jika anda tidak serius walaupun anda sanggup membayar yuran sekalipun, hentikan bacaan anda setakat ini disini. Kami amat pentingkan kualiti Ahli Ekslusif SEP. Harap Maaf




    Tetapi jika anda memang serius dan ingin buktikan kepada diri sendiri, keluarga dan rakan-rakan yang anda boleh berjaya dalam bidang forex ini (lebih-lebih lagi kepada orang yang memandang sinis impian anda dan mengharap anda gagal), maka peluang ini terbuka untuk anda. Kami mahukan trader yang dahagakan kemajuan di dalam trading. 

    Screenshot-2019-11-09-at-11-21-37-PM.pngYa, mungkin anda ingin fikir dahulu atau lain kali cuba....tapi apa impaknya kepada anda? Semakin anda menangguh semakin anda cenderung untuk 'balas dendam' terhadap market membuta tuli dan akhirnya itu akan membawa lebih kerugian kepada anda. Cukup-cukuplah membazir.


    Kami amat yakin dengan kualiti dan cara penyampaian unik Panduan SEP akan memberi anda 10X Ganda hasil yang lumayan secara konsisten dan berperingkat dengan syarat anda serius belajar mengikut langkah-langkah mudah yang telah kami susun untuk anda. Jadi, tiada risiko untuk anda.


    Jika anda menepati kriteria ketat kami dan ingin meningkatkan kemajuan trading anda, sila isi borang tempahan di bawah (skrol ke bawah sekali). 


    photo-2019-11-08-23-33-54.jpg

                    Tunggu.Pantas! Bonus Istimewa Jika Anda Tempah Sekarang
    photo-2019-11-09-01-13-00.jpg

    Sebagai Bonus Istimewa jika anda menempah sekarang, kami tambah lagi Video Teknik Killer Entry untuk anda tonton segera selama kurang dari 1 jam dan anda boleh guna teknik ini serta -merta untuk mula jana profit secara santai.

    Ini ibarat sebelum anda dihidangkan menu utama, kita bagi anda merasai kemanisan pencuci mulut untuk membuka selera anda segera dengan tujuan memberi anda 'quick win' atau menjadi pengumpul modal bila anda sudah bersedia dengan strategi utama nanti. Selepas anda tempah, kami cadangkan anda lihat Video Teknik Killer ini dulu. Hanya jika anda tempah hari ini.


    "Bayangkan Anda Telah Menempah... Ini Yang Bakal Anda Terima"

    Setelah anda selesai mengisi maklumat dan melakukan pembayaran dengan mengisi borang tempahan di bawah, sistem akan terus memberi notifikasi kepada kami dan kami akan terus menghubungi anda untuk :-

    • Hantar kepada anda Panduan Lengkap Buku Video Seni Entry Profit (PDF dengan password)
    • Aktifkan akses anda ke FB Group Eklusif SEP (puluhan video HD menanti anda)
    • Masukkan anda dalam jemputan khas Webinar Mingguan SEP (pembelajaran berterusan)
    • Memberi anda contact private tenaga pengajar untuk Direct Support Individu
    • Dan banyak lagi update berkualiti pada masa akan datang - PERCUMA


    Ayuh, ubah level trading anda ke 10X Ganda dengan Panduan Buku Video Seni Entry Profit Hari Ini.  Tempah sekarang dan nikmati tawaran harga istimewa (sementara masih ada). Kami tunggu anda. 


    Nak Lihat Proses Pembelajaran Anda Melalui Buku Video SEP? Kami Bongkar Sedikit Dalam Video Di Bawah

    Tonton video berdurasi 4 minit ini



    Perspektif Pelaburan Anda


    Fikirkan, apakah makna nilai pelaburan ini kepada anda? Kami bantu beri anda sedikit perspektif. Katakan kita ambil RM230 dibahagikan dengan 30 hari (1 bulan), nilainya adalah RM7.50/hari. Sekarang, fikirkan apa yang anda mampu beli dengan RM7.50

    photo-2019-11-08-23-51-13.jpg

    Kami Google harga segelas air Boba Tea yang menjadi kegilaan ramai raykat Malaysia sekarang hinggakan ada yang sanggup beratur panjang berjam jam lamanya untuk beli air tersebut (kami geleng kepala). Harganya RM12.50 paling murah segelas! Tanpa disedari anda dah habiskan RM300-RM400 jika anda beli air ini setiap hari dalam sebulan (ini belum termasuk anda membeli untuk rakan atau keluarga). 


    Jika anda sanggup berbelanja seperti itu membeli segelas air Boba Tea, sanggupkah anda simpan RM7.50/hari untuk melabur dengan ilmu yang boleh mengubah hidup anda buat selamanya ini hari ini?

    Sanggupkah anda terus mengalami kerugian terus menerus dalam trading hanya kerana nilai RM7.50/hari?

    Bagaimana jika pelaburan RM7.50/hari ini boleh memberi hasil trading beratus kali ganda untuk anda. Adakah Return On Investment (ROI) ini berbaloi untuk untuk anda dengan nilai sekecil RM7.50/hari?

    Mahukah anda membuktikan kepada keluarga dan rakan anda yang anda bukan seorang Trader yang main-main hanya dengan nilai serendah RM7.50/hari? Fikir fikirkan logiknya di sini. Jika anda cukup waras, anda akan nampak dengan  jelas pilihan mana yang menang.

    photo-2019-11-09-01-54-24.jpg

    (Ruangan Q&A) Menjawab Persoalan Yang Biasa Di Tanya:

    1. Pembayaran melalui manual mesin ATM boleh ke? Ada cara bayaran lain?

    - Ya boleh. Buat masa ini kami hanya menerima pembayaran melalui ATM (CDM) dan Online Transfer sahaja serta Paypal ( dan Kredit Card melalui Paypal) kepada yang ingin melakukan pembayaran dari luar Malaysia. Kami akan tambah kaedah pembayaran lain dari semasa ke semasa. Jika anda berada di Brunei, Singapura dan Indonesia, kami ada option Paypal, Western Union dan juga TopRemit (untuk Indonesia). Sila pilih option 'Wang Pos' untuk membaca arahan di bawah. 

    2. Bagaimana Panduan Buku Video SEP ini dihantar kepada anda?

    - Panduan Buku Video SEP akan diserahkan dalam bentuk PDF (dengan password) dan akan dihantar melalui applikasi Telegram. Kami juga akan memberi anda akses ke ruangan Group FB Ekslusif (1 nama 1 account sahaja). Selepas membuat tempahan, pihak kami akan menghubungi anda untuk menguruskan penghantaran kepada anda. (pastikan anda isi maklumat lengkap dengan No HANDPHONE untuk kami hubungi anda)

    3. Setelah bayaran dilakukan, bila akan dapat Buku Video SEP?

     - Setelah pembayaran dilakukan, pihak kami akan menguruskan tempahan anda kurang dari 24 jam. Kebiasaannya kurang dari 1 jam selepas tempahan di buat setelah kami menerima notifikasi daripada sistem.

    4. Sekiranya saya ingin bertanya lanjut, bagaimana?

    - Mudah saja, anda boleh hubungi direct di talian 010-968 8787 (Farhad Khalik). Whatsapp atau pm di Telegram @FarhadKhalik.

    5. Adakah Panduan Buku Video SEP ini terbuka untuk Ejen Affiliate?

    - YA. Buat masa ini program Ejen Affiliate hanya dibuka untuk Ahli SEP sahaja. Jika anda database yang menepati dengan target market kami (contohnya anda seorang marketer, Influencer dan blogger) sila hubungi 010-968 8787 (Farhad Khalik) atau pm di Telegram @FarhadKhalik berbincang terma dan syarat. 

    6. Adakah Pihak SEP menawarkan khidmat Personal Coaching?

    - Ya. Yuran Personal Coaching (bersemuka) adalah RM1,200 dan syaratnya anda wajib hadir ke tempat kami. Sila hubungi admin 010-968 8787 (Farhad Khalik) atau pm di Telegram @FarhadKhalik berbincang terma dan detail.

    7. Adakah setelah saya tempah Panduan Buku Video SEP hari ini, adakah esok saya boleh jadi kaya? 

    - TIDAK sama sekali. Ini bukan skim cepat kaya. Forex adalah sama seperti perniagaan dimana usaha, semangat dan disiplin sebagai penjamin kejayaan anda.(Jika anda terjumpa yang memberi janji seperti itu, sila lari jauh-jauh). Dengan usaha yang betul, anda akan senyum Withdraw Profit hari hari dengan menggunakan strategi Seni Entry Profit

    8. Apakah jaminan jika Panduan Seni Entry Profit ini tidak boleh membantu meningkatkan kualiti trading saya?

    - Mudah. Setelah anda tempah dan mencuba Panduan SEP dan tidak berjaya grow account anda 100% kali ganda, tunjukkan kepada kami statement anda dan kami akan pulangkan wang anda serta merta tanpa banyak soal dan anda boleh simpan Panduan SEP selama lamanya. Risiko anda di sini adalah ZERO. Kami yang tanggung risiko anda :)


    Testimoni Istimewa

    Lihat apa kata Cik Napasorn (walaupun beliau ada masalah memahami Bahasa Malaysia kerana berasal dari negara jiran, Thailand), kami masih ingat beliau menghubungi kami menerusi salah seorang student SEP. Beliau telah hampir 1 tahun lebih cuba untuk memahami trading dan telah belajar dari beberapa kelas dan cikgu (habis ribuan ringgit) tetapi tetap asyik rugi dan hampir untuk putus asa. Kebanyakan pengajar hanya tahu tunjuk entry tapi kurang kebolehan membuat pelajar faham dan mampu berdikari katanya (walaupun pengajar itu popular dengan profit menggunung trade sendiri)

    Mulanya beliau agak was-was untuk mencuba SEP, tetapi oleh kerana beliau sedang berada di Malaysia (sering ke Malaysia untuk urusan perniagaan) dan ada kesempatan untuk berjumpa untuk melihat apakah kelainan SEP, Cik Napasorn membuat keputusan memberi peluang untuk dirinya sendiri mencuba kaedah SEP.  Sehingga kini, Cik Napasorn sentiasa ketawa mengimbau masa lalu dan berkata "kalau saya tidak beri peluang kepada diri saya haritu, mungkin nasib trading saya masih tidak berubah sehingga hari ini" . Begitu juga dengan anda , kini peluang telah dihidangkan depan anda. Bertindak sekarang. 


    P/S : PESANAN : Setelah anda selesai menempah dan dapat semua akses ke Panduan Video SEP, FB, Webinar...kami cadang kan anda lihat terus Video Teknik Killer sebagai strategi yang anda boleh guna serta merta untuk trade mencari profit (untuk kaut buat modal extra untuk trade dengan nilai lebih besar) sambil anda mengikuti silabus penuh SEP (untuk penggandaan 10X Ganda hasil trading anda).

    Isi lengkap borang di bawah segera
    . (Ingat, risiko anda adalah ZERO untuk mencuba Panduan SEP kerana jika anda tidak berjaya grow account anda melebihi 100%, kami pulangkan wang anda serta-merta dan anda boleh simpan Panduan SEP selama-lamanya)

    photo-2019-11-08-22-47-50.jpg


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    Buku Video Seni Entry Profit *PROMO Early Bird - Rm150 (30 Unit) HABIS STOK
    Buku Video Seni Entry Profit *FIRST Launching PROMO - Rm 180 (50 Unit) HABIS STOK
    Buku Video Seni Entry Profit *PROMO Online Launching (50 Unit Sahaja)
    35
    JUMLAH

    Kupon Diskaun

    Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Pengendalian (RM)

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau

    BUTIRAN PEMBAYARAN